La ZEMVE orice piesa vestimentara este facuta la comanda pentru tine indiferent unde te afli.

Programeaza intalnirea

Cand esti pregatit sa faci comanda, poti accesa pagina noastra si poti stabili o discutie cu consilierii nostri. Vom discuta detalii despre masurile tale, fitting-ul preferat, optiuni de design si orice alte sugestii de care vrei ca croitorii nostri sa tina cont.

Apoi noi vom analiza profilul completat, vom citi si incorpora orice recomandare sugerata de tine si apoi vom crea tinuta, custom-made, exclusiv pentru tine.

Stabilirea design-ului tinutei

Echipa noastra de croitori va analiza cu atentie postura ta, masurile cat si preferintele legate de fitting pentru a incepe crearea propriului tipar.

Fiecare client are un corp unic si implica ajustari unice. Acesta este secretul unui tipar perfect, sa ascunzi anumite imperfectiuni sau sa accentuezi anumite atuuri ale corpului.

Tinuta ta e construita de la zero

Odata concretizate toate detaliile incepem sa taiem propriul tau tipar pe care il vom folosi pentru toate piesele vestimentare. Dupa aproximativ 5 saptamani, produsul final va ajunge la tine acasa, moment in care iti recomandam sa imbraci produsele comandate. intotdeauna sugeram ca proba sa o faci impreuna cu unul din consultantii nostri, prin video call (skype, Whatsapp, Facetime etc).

Fitting-ul final

Daca mai este nevoie de mici ajustari, ne poti trimite piesa vestimentara, iar noi o putem rezolva si trimite inapoi in cateva zile.

Intreg procesul nu ar trebui sa dureze mai mult de 6 saptamani. La sfarsitul caruia, tu vei avea o tinuta care iti va veni „ca manusa”.

Dupa ce se face livrarea, noi vom pastra tiparul final, pentru ca tu sa ai parte de o livrare cat mai rapida la urmatoarele comenzi si sa fii sigur ca fittingul va fi acelasi.