Experienţa ZEMVE oferă substanţă unei expresii atât de des auzită şi, aparent, atât de banală precum „Fiecare om este unic”

Concept

ZEMVE înseamnă eleganţă. Este mai mult decât un concept, mai mult decât costumul perfect, este o stare de spirit. Este prima parte a răspunsului la întrebarea “Cum este un gentleman?”

ZEMVE înseamnă, în primul rând, încredere. Încrederea în propria persoană şi înţelegerea fiecărui detaliu care te face mai puternic. Încrederea că atenţia la detalii nu este un lux, ci parte din propria personalitate.

Consiliere personalizata

Alaturi de consilierul tau ZEMVE vei gasi materialele care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale. Consilierii nostri sunt echipati cu cunostinte cuprinzatoare despre garderoba unui barbat și sunt pregatiti să iti raspunda la toate intrebarile.

Intregul proces de consiliere este complet gratuit pentru oricine. Consilierii ZEMVE stapanesc informatiile și metodele necesare pentru a te ajuta să iti pregatesti garderoba.

Audit de garderoba

Asistenta in intocmirea unei garderobe, indiferent de evenimentele la care participi.

Autenticitatea este de cele mai multe ori o prelevare a pasiunii, iar in spiritul elegantei exista oameni care isi dedica timpul pentru a conserva stilul, pentru a da clasicului o noua intelegere in contemporan. Respectul pe care ei il poarta in suflet fata de lumea mestesugului este ceea ce pretind de la oamenii din jurul lor, iar codul vestimentar este bine ancorat in prezent si trebuie onorat ca atare.

Showroom-ul ZEMVE

Fiecare intalnire cu consilierii ZEMVE este o experienta pe care fiecare barbat o va aprecia. Pentru ca fiecare avem nevoie de timpul nostru personal, o vizita in showroom-ul ZEMVE inseamnă relaxare, consultanta exclusivista si o atmosfera excelenta pentru a-ti satisface micile capricii.

De la alegerea materialelor de la cei mai importanti producatori britanici sau italieni, la luarea masurilor si la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiaza de consiliere pe masura. Totul, într-un cadru relaxat si elegant, pe masura celui mai pretentios vizitator.

Timeline

Durata de executie a produselor la comanda variaza, dupa cum urmeaza:

– costum bespoke – 6-8 saptamani

– costum made to measure – 4-5 saptamani

– camasa la comanda – 4-5 saptamani

– pantofi la comanda – 4-5 saptamani

– genti la comanda – 4-5 saptamani

– accesoriile – imediat in functie de disponibilitate

Astfel, daca ai in gand un moment special la care planifici sa porti noile haine la comanda, iti recomandam sa discuti cu consilierii ZEMVE cu cel putin 1.5 – 2 luni inainte.