Q&A

Intrebari frecvente

Tehnic

  • costum bespoke – 6-8 saptamani
  • costum made to measure – 4-5 saptamani
  • camasa la comanda – 4-5 saptamani
  • pantofi la comanda – 4-5 saptamani
  • genti la comanda – 4-5 saptamani
  • accesoriile – imediat in functie de disponibilitate

Vom stabili de comun acord o intalnire, unde vom stabili toate detaliile produselor și vi se vor lua toate masurile corporale. Apoi va incepe procesul de executie, pentru a ajunge impreună la rezultatul dorit.

In cazul in care programul nu va permite deplasarea, vi se poate aduce toata experienta ZEMVE la domiciliu, fie ca vorbim de consiliere, alegerea tesaturii, sau chiar de probe si predarea finala.

In showroom-ul nostru veti gasi diferite modele de tinute si cataloage, de asemenea avand atelierul propriu, mereu vor fi piese vestimentare pe care le puteti vedea in toate stagiile de lucru.

La ZEMVE, există rezerve de cusătura necesare modificarilor de circa 5-6 kg. In cazul pierderii in greutate se poate face orice modificare, numai dupa ce notificam clientul despre faptul ca anumite modificari vor schimba simetria costumului.

Dupa predarea piesei vestimentare, toate modificarile vor fi contra cost.

La ZEMVE nu se pierde nicio informatie. Dupa executarea fiecarei piese vestimentare se executa un sablon cu dimensiunile tale pentru a putea fi folosit la comenzile viitoare.

Dupa ce ai efectuat proba finala stablita impreuna cu croitorii nostri, nu mai este nevoie sa revi pentru a ridica costumul. Noi il vom expedia catre tine la orice locatie din tara, iar costurile vor fi suportate de noi.

 

Modalitati de plata

Dupa finalizarea consilierii, clientul va achita un avans 60% din valoarea costumului. Acest lucru ne permite ca noi sa platim in avans stofa si furniturile costumului care urmeaza a fi creat

La ZEMVE se poate plati CASH, CARD BANCAR, sau ORDIN de PLATA

Contact

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, ne trebuie suficient timp alocat consilierii, iar noi recomandam intotdeauna o programare in prealabil.

Programul de lucru se poate observa la rubrica Contact, insa daca nu este posibila incadrarea in acest interval orar se poate face o programare dupa programul de lucru.

Pentru ajutor sau asistenta suplimentara cu privire la orice aspect legat de produsele ZEMVE, va rugam sa apelati la +40 736 339 040, sau sa trimiteti un mail la adresa [email protected]

Ajutor suplimentar

Ai nevoie de asistenta?