“Fiecare intalnire cu consilierii ZEMVE este o experienta pe care oricine o va aprecia.”

Experienta de apreciat

Crearea unui articol de imbracaminte ZEMVE, este un proces complex, insa produsul finit face sa merite fiecare clipa. Un costum trebuie sa fie “vorbit in persoana” (bespoke) si de aici etapa atat de valoroasa in crearea unui costum la comanda: consilierea.

Consultanta exclusivista

Un astfel de articol de imbracaminte are o infinitate de optiuni, de la stofa pana la alegerea buzunarelor aplicate, iar consilierea, discutia cu unul dintre croitori te va ajuta sa intelegi ce este important pentru tine atunci cand iti alegi un articol vestimentar la comanda.

De la alegerea materialelor de la cei mai importanti producatori britanici sau italieni, la luarea masurilor si la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiaza de consiliere pe masura. Totul, intr-un cadru relaxat si elegant, pe masura celui mai pretentios vizitator.

Totul, intr-un cadru relaxat si elegant

Prima discutie cu consilierul ZEMVE este simpla si poate fi impartita in 3 etape: alegerea materialului, luarea masurilor si alegerea detaliilor. Este un proces simplu, dar care implica multe decizii importante. Consilierul tau ZEMVE te va indruma in tot parcursul acestui proces si va oferi sfaturi potrivite tie, tinand cont de mullte elemente cheie (garderoba actuala, detaliile tale estetice, unde vor fi purtate hainele comandate).

Consilieri experimentati

Alaturi de consilierul tau ZEMVE vei gasi materialele care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale. Consilierii nostri sunt echipati cu cunostinte cuprinzatoare despre garderoba unui barbat si sunt pregatiti sa iti raspunda la toate intrebarile.

Intregul proces de consiliere este complet gratuit pentru oricine. Consilierii ZEMVE stapanesc informatiile si metodele necesare pentru a te ajuta sa iti pregatesti garderoba.