Ghidul mirelui

Garderoba de ceremonie

A ridica noi standarde in eleganta vestimentara masculina presupune o cunoastere a protocolului care guverneaza evenimentul unei ceremonii de nunta.

Urmarim o linie simpla in realizarea unui costum special. incepem cu definirea unui tip de croiala care pune in valoare forma corpului, alegem o culoare ideala in functie de natura evenimentului, intervalul orar de purtare, anotimp si conditii meteo.

Consultantul personal de vestimentatie eleganta

Te vom sfatui la alegerea croielii si a materialelor, la alegerea de accesorii si asortarea cu pantofii, iar in plus vei afla cateva informatii absolut necesare pentru a purta cu mandrie si eticheta costumul de ceremonie.

Mirii de astazi iau nuntile lor in serios si din dorinta de a nu eclipsa mireasa, ei inteleg importanta in a obtine aspectul potrivit pentru a reflecta personalitatea lor si in acelasi timp sa fie in ton cu stilul si tematica fericitului eveniment.

Creat special pentru tine

Un costum de ceremonie este croit perfect pe masura corpului, este personalizat pana la cel mai mic detaliu, asortat cu rochia sotiei, completat cu accesoriul ideal, pentru a arata extraordinar.

Eleganta este lejeritate par excellence, astfel un look formal trebuie sa permita libertate de miscare.

Garderoba completa

Pachetul de ceremonie – 3910 lei

Costum la comanda

Camasa la comanda

Set complet de accesorii: papion, batista, butoni, sosete

Pantofi la comanda

Daca se alege tinuta completa (costum, camasa, pantofi, accesorii), veti primi un discount de 15%, pretul final devenind 3910 lei

Agenda de protocol

7 saptamani inainte de eveniment – Programarea primei vizite

6 saptamani inainte de data evenimentului – Masuri, alegerea tesaturii, personalizarea costumului, plata avansului (intalnirea dureaza aproximativ 2 ore)

2 saptamani inainte de data evenimentului – Costumul este gata, proba, mici modificari (lungimea pantalonilor, etc), alegerea accesoriilor.

Pentru proba costumului va recomandam sa aduceti si pantofii pe care doriti sa ii purtati, daca pantofii nu sunt comandati de la noi