Ce inseamna costumul la comanda Made to Measure?

Costumul Made to Measure

Experienta costumului Made to Measure ofera – in sfârsit – substanta unei expresii atât de des auzita si, aparent, atât de banala precum “Fiecare om este unic.” Demonstreaza, la propriu, fiecare milimetru care ne diferentiaza de ceilalti.

Costumul Made to Measure inseamna alegerea materialelor si luarea masurilor intr-un mod neinvaziv, folosind tipare de baza ce sunt ajustate in functie de preferintele clientului, astfel incat costumul sau camasa sa fie adaptate masurilor si conformatiei acestuia.

Materiale

Zemve lucreaza exclusiv cu materiale de cea mai buna calitate, de la producatori premium si de lux din industrie. Toate tesaturile folosite poarta marca unor celebre companii italiene sau britanice, atat pentru costume, cat si pentru camasi.

Consilierii Zemve va vor oferi toate detaliile, de la tipul de material, pana la gradul de finete, dintr-o selectie de peste 5000 de tesaturi. Acesta a fost si modul in care au fost alesi furnizori precum scabal, Holland and sherry, Harrisons of Edinburgh, Bateman Ogden sau Lanificio Drago.

Unicitatea

Experienta costumului Made to Measure ofera – in sfarsit – substanta unei expresii atat de des auzita si, aparent, atat de banala precum “Fiecare om este unic.” Demonstreaza, la propriu, fiecare milimetru care ne diferentiaza de ceilalti.

Fiecare costum Made to Measure, fiecare camasa Made to Measure, fiecare element este croit pe masura clientului. Precizia fiecarei cusaturi scoate in evidenta rafinamentul celui care alege sa-si evidentieze calitatile.

Experienta

Fiecare intalnire cu specialistii ZEMVE este o experienta pe care fiecare barbat o va aprecia. Pentru ca fiecare avem nevoie de timpul nostru personal, o vizita in showroom-ul ZEMVE inseamna relaxare, consultanta exclusivista si o atmosfera excelenta pentru a-ti satisface micile capricii.

De la alegerea materialelor de la cei mai importanti producatori britanici sau italieni, la luarea masurilor si la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiaza de consiliere pe masura. Totul, intr-un cadru relaxat si elegant, pe masura celui mai pretentios vizitator.