Costumul Made to Measure

Made to Measure înseamnă alegerea materialelor şi luarea măsurilor într-un mod neinvaziv. Folosind şabloane şi ajustări în funcţie de preferinţele clientului,  costumul sau cămaşa trebuie să fie adaptate măsurilor şi conformaţiei acestuia.

Personalizarea completă şi grija pentru fiecare element vizual, calitatea extraordinară a materialelor, consultanţa specializată, împreună, sunt doar câteva caracteristici de bază ale conceptului Made to Measure.

Unicitate

Experienţa Made to Measure oferă – în sfârşit – substanţă unei expresii atât de des auzită şi, aparent, atât de banală precum „Fiecare om este unic.”. Demonstrează, la propriu, fiecare milimetru care ne diferenţiază de ceilalţi.

Fiecare costum Made to Measure, fiecare cămaşă, fiecare element este croit pe măsura fiecărui client. Precizia fiecărei cusături scoate în evidenţă rafinamentul celui care alege să-şi evidenţieze calităţile.

Costum Barbati Zemve business

Materiale

ZEMVE lucrează exclusiv cu materiale de cea mai bună calitate, de la producători premium şi de lux din industrie. Toate ţesăturile folosite poartă marca unor celebre companii italiene sau britanice, atât pentru costume, cât şi pentru cămăşi.

Consilierii noştri vă vor oferi toate detaliile, de la tipul de material, până la gradul de fineţe. Acesta a fost şi modul în care au fost aleşi furnizori precum Holland and Sherry, Harrisons of Edinburgh, Bateman Ogden sau Lanificio Drago.

Experienţă

Fiecare întâlnire cu specialiştii ZEMVE este o experienţă pe care fiecare bărbat o va aprecia. Pentru că fiecare avem nevoie de timpul nostru personal, o vizită în showroom-ul ZEMVE înseamnă relaxare, consultanţă exclusivistă şi o atmosferă excelentă pentru a-ţi satisface micile capricii.

De la alegerea materialelor de la cei mai importanţi producători britanici sau italieni, la luarea măsurilor şi la alegerea accesoriilor, fiecare client beneficiază de consiliere pe măsură. Totul se face într-un cadru relaxat şi elegant, pe măsura celui mai pretenţios vizitator.

Costum Barbati Zemve business

Ai nevoie de consultanță?

Solicitați o întrevedere gratuită cu consultanții ZEMVE și obtineți o estimare a prețului.

Copyright © 2020 ZEMVE- All Rights Reserved

Program:
Luni – Vineri 11am – 7pm. Sâmbătă cu programare în prealabil

 

Telefon: 0736 339 040
Email: [email protected]

Address: București, Str. Roma, Nr. 62, Sector 1