POLITICA CONFIDENTIALITATE

Politica de protective a datelor personale incearca sa iti protejeze cat mai mult posibil dreptul la intimitate si imagine in calitate de utilizator al platformelor ZEMVE. In primul rand ne propunem sa iti oferim tie, utilizatorului, o experienta placuta si sigura, care sa nu iti afecteze in nici un fel drepturile si libertatile. 

Din aceasta cauza depunem toate eforturile si diligentele profesionale si tehnologice pentru a ne asigura ca toate informatiile pe care tu le impartasesti cu noi sunt folosite doar in scopurile pentru care ti-ai dat acordul si sunt pastrate in deplina siguranta.

 

Datele care ajung la noi, fie ca le introduci voluntar in baza de date, fie ca ne sunt necesare desfasurarii activitatilor in relatie cu scopul nostru comercial (date de facturare, adrese de livrare, date de contact pentru solutionare cereri, cookies etc) sunt folosite exclusiv in scopul pentru care au fost oferite, intrucat ZEMVE si toate companiile partenere sunt impotriva spam-ului.

 

Informatii colectate pe platformele ZEMVE

ZEMVE are pe platformele sale multiple sectiuni care necesita informatii personale in vederea bunei functionari. Cand te inregistrezi pe site-ul www.zemve.com prin crearea unui cont, prin accesarea, comandarea sau achizitionarea diferitelor produse si servicii ZEMVE, prin solicitarea de informatii, prin contactarea unui consultant, prin activarea unui material publicitar sau promotional, ZEMVE va prelucra informatiile primite, fie ele cu caracter personal de natura sa identifice o persoana anume sau nu. Sunt sectiuni si actiuni care necesita date personale ca nume, adresa, e-mail, telefon, date bancare sau de metoda de plata, informatii de contact, informatii de facturare sau alte informatii care te pot identifica sau care pot duce la identificarea ta individuala. De asemenea, sunt sectiuni ale platformelor ZEMVE care nu te pot identifica, spre exemplu: orasul din care ne accesezi, codul postal, varsta, sexul, interesele, sau combinatii intre acestea si cele dintai.

 

Prin crearea unui cont pe platformele ZEMVE sau interactiunea voluntara cu acestea, website www.zemve.com sau alte platforme de interactiune cu brand-ul ZEMVE, cum ar fi exemplificativ dar nelimitativ blogul ZEMVE, newsletter-ul ZEMVE, pagina de Facebook ZEMVE, pagina de Instagram ZEMVE, pagina de Linkedin ZEMVE, showroom-ul ZEMVE, numerele de telefon ZEMVE, adresele de email, comunicarea postala sau prin curier cu ZEMVE si societatile afiliate, ne facilitezi accesul la datele tale cu caracter personal. De asemenea, prin interactiunea cu tine pe platformele noastre noi primim si inregistram pe serverele noastre informatii referitoare la adresa IP de la care ne accesezi si intreaga suita generata de informatiile de tip cookie.

 

Toate aceste informatii sunt folosite in scopul de a iti facilita accesul la site, de a ne imbunatati produsele si serviciile si pentru a te tine la curent cu ultimele produse si servicii de care esti interesat. Daca ti-ai comunicat datele ca client, in vederea unei interactiuni cu platforma ZEMVE, in vederea comunicarii cu un consultant sau daca ti-ai creat cont si iti doresti sa nu mai primesti informatii pe adresa de e-mail sau telefonic, te rugam sa ne scrii pe adresa [email protected] cu titlul “Dezabonare ZEMVE”, iar datele tale vor fi sterse din lista de comunicatii. Pentru newslettere, dezabonarea se poate face si automat din ultimul newsletter primit.

 

Datele tale in domeniile si spatiile publice ale platformelor ZEMVE

Informatiile si datele cu caracter personal pe care tu le publici in spatii deschise si accesibile oricaror altor utilizatori, cum ar fi pagini de social media, forum-uri, chat-uri, liste de discutii, comment-uri, blog-uri etc, pot fi copiate, stocate si manipulate de catre terti asupra carora ZEMVE nu are nici un fel de control. Din acest motiv ZEMVE nu este responsabil de actiunile tertilor in relatie cu informatii facute disponibile in spatiile publice ale platformelor ZEMVE.

 

Utilizarea datelor cu caracter personal de catre ZEMVE

Toate informatiile culese prin platformele ZEMVE enumerate mai sus, indiferent de natura lor personala sau nepersonala, generale sau speciale, colective sau tehnice sunt destinate administrarii platformelor, administrarii conturilor utilizatorilor, permiterii inregistrarii utilizatorilor, administrarii inregistrarilor tale in calitate de utilizator, solutionarii intrebarilor si cererilor tale etc. De asemenea, unele dintre informatiile susmentionate pot fi destinate imbunatatirii platformelor noastre, consultarii utilizatorilor in vederea calitatii produselor si serviciilor din oferta ZEMVE si solutionarii problemelor de user experience.

 

La generarea contului tau ti s-a cerut acordul asupra utilizarii datelor tale cu caracter personal, asupra posibilitatii de a fi informat prin email sau pe alte forme de comunicare asupra actualizarilor de securitate, actualizarilor de platforme, actualizarilor de servicii si de asemenea asupra promotiilor comerciale ca newslettere si alte informatii aditionale care sunt comunicate in interesul tau.

Te asiguram ca toate procesele de utilizare a datelor tale cu caracter personal sunt in conformitate cu reglementarile legale in vigoare si in perfecta simetrie cu bunele practici in materie.

 

Situatii exceptionale: dezvaluirea sau comunicarea informatiilor cu caracter personal

ZEMVE nu va comunica in mod voluntar intr-o situatie neexceptionala catre terti informatiile tale cu caracter personal. ZEMVE bespoke poate, totusi, transmite informatii tertilor in urmatoarele cazuri exceptionale:

 1. Daca tu soliciti asta.
 2. Cu acordul tau.
 3. Daca este necesar in vederea furnizarii produselor si serviciilor solicitate de tine.
 4. In cazul in care informatia e necesara pentru imbunatatirea sau facilitarea unor servicii sau produse solicitate de tine.

 

De asemenea, putem transmite informatii cu caracter personal autoritatilor sau institutiilor publice conform prevederilor legale daca:

 1. Survine ca o obligatie legala.
 2. Protejeaza drepturile companiei ZEMVE sau ale companiilor afiliate.
 3. Previne o infractiune sau protejeaza siguranta nationala.
 4. Protejeaza siguranta individului sau siguranta publica.
 5. Aceste informatii sunt necesare in vederea rezolvarii diferitelor situatii.
 6. In cazul in care se constata ca activitatile tale in relatie cu ZEMVE contravin termenilor si conditiilor statuate de www.zemve.com sau a instructiunilor pentru utilizarea anumitor produse si servicii. 
 7. In cazul in care ZEMVE fuzioneaza sau e achizitionata total sau partial de o alta companie, iar baza de date e transferata noului operator.
 8. In cazul in care ZEMVE devine insolvabil, voluntar sau involuntar, prin lichidator, administrator sau cumparator, baza de date poate fi vanduta, insa tranzactionata doar cu acordul instantei.

 

Dreptul tau de a dispune de datele tale

Dreptul tau de a dispune de datele pe care le-ai inregistrat pe ZEMVE este garantat de politica noastra. In acest sens, iti poti modifica si sterge datele inregistrate pe www.zemve.com oricand si iti poti modifica si sterge datele de contact pe care le-ai inregistrat in scopul de a primi newslettere, incluzand noile informatii despre produse si servicii lansate. De asemenea, daca intampini dificultati in acest sens, te rugam sa ne soliciti printr-un email stergerea datelor.

 

Siguranta si securitatea datelor tale

Pentru siguranta, securitatea si confidentialitatea datelor tale, contul tau este protejat de o parola pe care te sfatuim sa nu o comunici nimanui. ZEMVE face toate eforturile necesare si foloseste tehnologii de ultima generatie pentru a asigura protectia si securitatea datelor tale. Pentru a ne asigura impreuna ca informatiile aferente contului tau sunt in siguranta, te sfatuim sa iti formulezi o parola formata din minimum 8 caractere alfanumerice care sa contina cel putin o majuscula, o cirfa si un simbol.

 

Modificari ale politicii de confidentialitate

Daca vom considera ca este necesara o schimbare a politicii de confidentialitate, respectivele modificari vor fi publicate in aceasta pagina pentru a te tine la curent cu tipurile de informatii pe care le colectam si modul in care le utilizam. Daca ai intrebari cu privire la politica noastra de confidentialitate, te rugam sa ne contactezi. Iti multumim ca folosesti serviciile ZEMVE. Te asiguram ca vom incerca sa iti oferim intotdeauna cele mai bune servicii.