In cazul in care programul nu vă permite deplasarea, vi se poate aduce toată experiența ZEMVE la domiciliu, fie că vorbim de consiliere, alegerea țesăturii, sau chiar de probe si predarea finală.

Costum Made to Measure – De la 550 EUR

Costum Bespoke – De la 1200 EUR

Cămașă – De la 110 EUR

Pantofi – 170 EUR & 250 EUR

Prețurile variază în funcție de materialul ales

După finalizarea consilierii, clientul va achita un avans 70% din valoarea costumului. Acest lucru ne permite ca noi să plătim in avans stofa și furniturile costumului care urmează a fi creat

  1.  Livrarea produsului la comandă se face în 5-6 săptămâni de la dată comenzii.

Noi nu specificăm un numar minim de probe, deoarece nu vom permite unui costum să fie livrat decat dacă sunteți complet multumit de el. Cu toate acestea, media noastră este 1-2 probe intermediare.

Vom stabili de comun acord o intalnire, unde vom stabili toate detaliile costumului și vi se vor lua toate masurile corporale. Apoi va incepe procesul de execuție al costumului, unde ne vom intalni la 1-2 probe, pentru a ajunge impreună la rezultatul dorit.

In showroom-ul nostru veti găsi diferite modele de costume și cataloage, de asemenea avand atelierul propriu, mereu vor fi costume pe care le puteți vedea in toate stagiile de lucru.

– La costumele ZEMVE, există rezerve de cusătura necesare modificarilor de circa 6-7 kg 

– In cazul pierderii in greutate se poate face orice modificare, numai după ce notificăm clientul despre faptul că anumite detalii ii vor schimba simetria costumului.

La ZEMVE nu se pierde nicio informație. După executarea fiecarei piese vestimentare se execută un sablon cu dimensiunile dumneavoastră pentru a putea fi folosit la comenzile viitoare.

Pentru a putea oferi cele mai bune servicii, ne trebuie suficient timp alocat consilierii, iar noi recomandăm intotdeauna o programare in prealabil.

După ce ați efectuat proba finală stablită de croitorii nostri, nu mai este nevoie să reveniți pentru a ridica costumul. Noi il vom expedia către dumneavoastra la orice locatie.

 

Programul de lucru se poate observa la rubrica Contact, insă dacă nu este posibilă incadrarea in acest interval orar se poate face o programare după programul de lucru.

  1. Pentru ajutor sau asistența suplimentară cu privire la orice aspect legat costumele bespoke, vă rugam să apelati la specialistii ZEMVE la numarul de telefon +40 736 339 040

Sau ne puteti formula un mail la adresa de [email protected]