Construiește-ți singur ținuta

Construiește-ți singur ținuta

La ZEMVE orice piesă vestimentară este făcută la comandă pentru tine indiferent unde te afli.

Când ești pregătit să faci comanda, poți accesa pagina noastră care te ghidează în configurarea ținutei. Acolo poți alege detalii despre măsurile tale, fitting-ul preferat, opțiuni de design și orice alte sugestii de care vrei ca croitorii noștri să țină cont.

Apoi noi vom analiza profilul completat, vom citi și încorpora orice recomandare sugerată de tine și apoi vom crea ținuta, custom-made, exclusiv pentru tine.

Echipa noastră de croitori va analiza cu atenție postura ta, măsurile cât și preferințele legate de fitting pentru a începe crearea propriului tipar.

Fiecare client are un corp unic și implică ajustări unice. Acesta este secretul unui tipar perfect, să ascunzi anumite imperfecțiuni sau să accentuezi anumite atuuri ale corpului.

costum business zemve
Costum Barbati Zemve

Odată concretizate toate detaliile începem să tăiem propriul tău tipar pe care îl vom folosi pentru toate piesele vestimentare. După aproximativ 5 săptămâni, produsul final va ajunge la tine acasă, moment în care iți recomandăm să îmbraci produsele comandate. Întotdeauna sugerăm că proba să o faci împreună cu unul din consultanții noștri, prin video call (Skype, Whatsapp, Facetime etc).

Dacă mai este nevoie de mici ajustări, ne poți trimite piesa vestimentară, iar noi o putem rezolva și trimite înapoi în câteva zile.

Întreg procesul nu ar trebui să dureze mai mult de 6 săptămâni. La sfârșitul căruia, tu vei avea o ținută care îți va veni „ca mănușa”.

După ce se face livrarea, noi vom păstra tiparul final, pentru ca tu să ai parte de o livrare cât mai rapidă la următoarele comenzi și să fii sigur că fittingul va fi același.

Suntem aici pentru a te ajută să îți creezi o ținută perfectă pentru tine și pentru stilul tău.

Ai nevoie de consultanță?

Solicitați o întrevedere gratuită cu consultanții ZEMVE și obtineți o estimare a prețului.

Copyright © 2020 ZEMVE- All Rights Reserved

Program:
Luni – Vineri 11am – 7pm. Sâmbătă cu programare în prealabil

 

Telefon: 0736 339 040
Email: [email protected]

Address: București, Str. Roma, Nr. 62, Sector 1