Costumul de Ceremonie

Costum Barbati Zemve ceremonie

A ridica noi standarde în eleganța vestimentară masculină presupune o cunoaștere a protocolului care guvernează evenimentul unei ceremonii de nuntă.

Urmărim o linie simplă în realizarea unui costum special. Începem cu definirea unui tip de croială care pune în valoare forma corpului, alegem o culoare ideală în funcție de natura evenimentului, intervalul orar de purtare, anotimp și condiții meteo.

Te vom sfătui la alegerea croielii și a materialelor, la alegerea de accesorii și asortarea cu pantofii, iar în plus vei afla câteva informații absolut necesare pentru a purta cu mândrie și etichetă costumul de ceremonie.  

Mirii de astăzi iau nunțile lor în serios și din dorința de a nu eclipsa mireasa, ei înțeleg importanța in a obține aspectul potrivit pentru a reflecta personalitatea lor și în același timp să fie în ton cu stilul și tematica fericitului eveniment.

Un costum de ceremonie este croit perfect pe măsura corpului, este personalizat până la cel mai mic detaliu, asortat cu rochia soției, completat cu accesoriul ideal, pentru a arăta extraordinar.

Eleganța este lejeritate par excellence, astfel un look formal trebuie să permită libertate de mișcare.

Costum Barbati Zemve ceremonie

Ai nevoie de consultanță?

Solicitați o întrevedere gratuită cu consultanții ZEMVE și obtineți o estimare a prețului.

Copyright © 2020 ZEMVE- All Rights Reserved

Program:
Luni – Vineri 11am – 7pm. Sâmbătă cu programare în prealabil

 

Telefon: 0736 339 040
Email: [email protected]

Address: București, Str. Roma, Nr. 62, Sector 1