Pasiune pentru ceea ce facem

 

        ZEMVE constituie contopirea si continuitatea muncii a doua branduri profesioniste din Romania care impart aceeasi ramura de activitate, vorbim aici desigur, despre costumele la comanda, dar cu moduri diferite de executie, bespoke si made to measure.
Zemve a aparut din dorinta de a oferi o gama variata de produse si servicii, cu atat mai mult atunci cand vorbim de pretul costumelor la comanda si a produselor complementare.
In urma fuziunii, atelierul nostru produce o paleta mult mai variata de costume bespoke, cat si made to measure.
Deoarece vorbim de doua procese de productie diferite, cu timpi diferiti de executie, acum, mai mult ca niciodata, clientul are posibilitatea de a trai experienta unui costum la comanda, indiferent de buget.
Odata cu acest moment important pentru noi, am ales sa mizam pe diversitatea produselor adiacente printre care se numara: jachete casual, jeansi, camasi, pantofi, accesorii, cat si numarul de furnizori de top, depasind 15k de modele pe care le regasiti in cataloagele noastre.

01

Informații

despre tipul de corp si  materiale disponibile

02

Consiliere

în selecția celor mai potrivite materiale pentru tine

03

Asistență

în întocmirea unei garderobe, idiferent de evenimentele la care participi

Autenticitatea este de cele mai multe ori o prelevare a pasiunii, iar in spiritul elegantei exista oameni care isi dedica timpul pentru a conserva stilul, pentru a da clasicului o noua intelegere in contemporan. Respectul pe care ei il poarta in suflet fata de lumea mestesugului este ceea ce pretind de la oamenii din jurul lor, iar codul vestimentar este bine ancorat in prezent si trebuie onorat ca atare.  

„Ţinuta este ceea ce prezinţi lumii, în special în prezent când contactul uman este atât de scurt. Moda reprezintă un limbaj instantaneu.”

Miuccia Prada

Servicii personalizate

Costum Barbati Zemve

Costumul la comandă

Este mai mult decât un concept, mai mult decât costumul perfect, este o stare de spirit. Este prima parte a răspunsului la întrebarea „Cum este un gentleman?”

Costumul la comanda înseamnă, în primul rând, încredere. Încrederea în propria persoană şi înţelegerea fiecărui detaliu care te face mai puternic. Încrederea că atenţia la detalii nu este un lux, ci parte din propria personalitate.

Consiliere personalizată

Alături de consilierul tău ZEMVE vei găsi materialele care se potrivesc cel mai bine cu obiectivele tale. Consilierii noștri sunt echipați cu cunoștințe cuprinzătoare despre garderoba unui bărbat și sunt pregătiți să îți răspundă la toate întrebările.

Gratuit

Întregul proces de consiliere este complet gratuit pentru oricine. Consilierii ZEMVE stăpânesc informațiile și metodele necesare pentru a te ajuta să îți pregătești garderoba.

Comunitate activă

Vei avea acces la comunitatea ZEMVE, unde vei găsi inspirație pentru ținutele de toate felurile

Te vom ajuta în orice pas

De ce ai nevoie de noi?

Executăm
toate tipurile de costume

Beneficiind de atelier propriu, putem executa toate tipurile de piese vestimentare la comandă

Business

Se spune că purtarea costumelor business este din nou la modă. Pentru noi au fost dintotdeauna și ne place să vedem în jurul nostru o lume stilată.

Ceremonie

A ridica noi standarde în eleganța vestimentară masculină presupune o cunoaștere a protocolului care guvernează evenimentul unei ceremonii.

Casual

Cu pasiunea noastra pentru croitorie și angajamentul față de stil și calitate, propunem o mare varietate de croiuri și modele pentru o clientelă diversificată, indiferent de stilul abordat, casual sau dandy în adevaratul sens al cuvântului.

Concept

Toate detaliile le dicutăm cu fiecare client în parte și alegem dintr-un spectru larg de modele, tipare și stofe pentru a oferi ținuta necesară stilului fiecăruia.

Ai nevoie de consultanță?

Solicitați o întrevedere gratuită cu consultanții ZEMVE și obtineți o estimare a prețului.

Copyright © 2020 ZEMVE- All Rights Reserved

Program:
Luni – Vineri 11am – 7pm. Sâmbătă cu programare în prealabil

 

Telefon: 0736 339 040
Email: [email protected]

Address: București, Str. Roma, Nr. 62, Sector 1