abonamentul
zemve

De ce ABONAMENT ?

Abonamentul anual vine in ajutorul celor care nu vor sa mai piarda timp dand retur comenzilor din magazine cat si cele online, deorece fitting-ul nu este perfect si calitatea materialelor  in multe cazuri nu este una tocmai satisfacatoare.

CUM FUNCTIONEAZA ?

Programare

Programezi o intalnire cu unul dintre consilierii nostri unde stabilim articolele necesare pentru urmatoarele 12 luni, tinand cont bineinteles de stilul pe care vrei sa il abordezi si de hainele deja existente in garderoba pentru a veni in completarea acesteia.

Plan

In continuare facem un plan de livrare a acestor produse in functie de necesitatea ta. Dupa ce stabilim toate aceste detalii se iau masurile pentru a incepe realizarea propriilor tale tipare.

Proba

Pentru fiecare articol in parte vom face o proba in showroom-ul nostru sau ne putem deplasa noi la birou/acasa. Dupa aceasta proba toate produsele ti se vor livra direct acasa fara a mai fi nevoie de proba, deorece avem tiparul tau. 

Modificari

In caz ca sunt modificari de greutate toate articolele facute de noi se modifica in atelierul nostru, gratuit.

1 %
Discount

Suma totala a tuturor articolelor va avea un discount de 10%

Abonamentul este valabil 1 an, iar plata acestuia se face lunar

Costum Barbati Zemve business

Stabilește o întâlnire cu un consultant ZEMVE

Pentru opţiuni, de la alegerea fineţii, a culorilor sau a pattern-urilor dorite pentru un costum la comandă, şi pentru întreaga ofertă de preţuri, vă rugăm să ne contactaţi pentru a stabili o întâlnire.